Πολιτική Επιστροφών

Ακύρωση παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Για το δικαίωμα υπαναχώρησης απαραίτητη είναι η επικοινωνία με το customer service τηλεφωνικά στο 27510 23550 ή με email στο info@o2xygen.gr. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραλαβή από εμάς του προϊόντος προς αντικατάσταση.

Για την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς ακολουθήστε τα παρακάτω 2 βήματα.

1) Καλέστε το τοπικό κατάστημα ACS της περιοχής σας και ζητήστε τους την παραλαβή δέματος από το χώρο σας.

2) Kατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορέα του αναφέρετε πως η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη στον κωδικό Χ. Ασημακόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε.

Αποστολές προς εμάς με courier εκτός της συνεργαζόμενης δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Πριν την αποστολή του προϊόντος από εμάς

Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@o2xygen.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο customer service 27510 23550 καθημερινά 09:00-14:00 & Σάββατο 09:00-14:30 και δεν έχετε καμία οικονομική επιβάρυνση.

Μετά την παραλαβή της παραγγελίας

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος (τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου) δίχως αντικατάσταση με άλλο προϊόν και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακρατηθούν 8,00 ευρώ λόγω κόστους μεταφορικών. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Αυτό σημαίνει:

α) Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

β) Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα)

γ) Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής ,Τιμολόγιο κ.ο.κ).

δ) Το www.o2xygen.gr  ΔΕΝ παραλαμβάνει προϊόντα τα οποία επιστρέφονται κατά την υπαναχώρησή σας και τα οποία φέρουν βρωμιές, φθορές, εκδορές, τσακίσεις και γενικότερα μας δημιουργούν την εντύπωση ότι αυτά έχουν υποστεί χρήση πέρα από την απαραίτητη για τη διαπίστωση της καταλληλότητας τους. Ειδικότερα, για είδη που σχετίζονται με την υγιεινή του σώματος, όπως μαγιό και εσώρουχα, πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο και να μην έχουν αφαιρεθεί τα αυτοκόλλητα ασφάλειας υγιεινής.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραλαβή από εμάς του προϊόντος.

Για την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς ακολουθήστε τα παρακάτω 2 βήματα.

1) Καλέστε το τοπικό κατάστημα της ACS  courier της περιοχής σας και ζητήστε τους την παραλαβή δέματος από το χώρο σας.

2) Kατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορέα του αναφέρετε πως η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη στον κωδικό Χ. Ασημακόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε.

Αποστολές προς εμάς με courier εκτός της συνεργαζόμενης δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Κάνοντας τις αγορές σας από το www.o2xygen.gr σας εγγυούμαστε για την γνησιότητα των προϊόντων που προμηθευτήκατε από εμάς. Αποδεικνύοντας έμπρακτα και προστατεύοντας την κάθε αγορά σας λαμβάνετε πιστοποιητικό γνησιότητας προϊόντος κάθε φορά που κάνεις παραγγελία από εμάς. Το www.o2xygen.gr προμηθεύεται με την σειρά του εμπορεύματα από τις ίδιες τις εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό η από επίσημους αντιπροσώπους ή εισαγωγείς.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.o2xygen.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή,  κ.λ.π. τότε το www.o2xygen.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο info@o2xygen.gr φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εάν μας αποστείλετε το προϊόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος συν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.

Εξαιρέσεις:

Από το σύνολο των προϊόντων που μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή τους λόγω ελαττώματος εξαιρούνται οι μπάλες όλων των αθλημάτων από την στιγμή που έχει γίνει χρήση τους.

 

Επιστροφή για αντικατάσταση λόγω λάθους επιλογής προϊόντος, νούμερου κτλ.

Μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για αντικατάσταση προϊόντος, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Τονίζουμε ότι το διάστημα των 15 ημερών υπολογίζεται από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη και αυτό πιστοποιείται από την υπογραφή παραλαβής για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Για την αποστολή σε εμάς οποιουδήποτε προϊόντος προς αντικατάσταση αναγκαία είναι η επικοινωνία με το customer service τηλεφωνικά στο 27510 23550 ή με email στο info@o2xygen.gr.

Στην περίπτωση αντικατάστασης η επιβάρυνση θα είναι 4 € για την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς και 4 € για την αποστολή του νέου προϊόντος σε εσάς. Επίσης επιβαρύνεστε με την προμήθεια 0.8% επί της πληρωμής, ποσό το οποίο έχει ήδη παρακρατήσει η τράπεζα, σε περίπτωση πληρωμής με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

– Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι πρώτα η παραλαβή από εμάς του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Για την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς ακολουθήστε τα παρακάτω 2 βήματα.

1) Καλέστε το τοπικό κατάστημα της ACS courier της περιοχής σας και ζητήστε τους την παραλαβή δέματος από το χώρο σας.

2) Kατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορεα του αναφέρετε πως η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη στον κωδικό Χ. Ασημακόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε.

Αποστολές προς εμάς με courier εκτός της συνεργαζόμενης δεν θα γίνονται δεκτές.